Een stretchtent (ook wel sheltertent of flextent genoemd) is een flexibel bouwsel van  hightech doek. De stretchtent vindt zijn oorsprong in Afrika, waar hij gebruikt wordt voor beschutting tegen de weersinvloeden. Dit betekent vaak tegen de zon. In Europa gebruikt men de stretchtent voor beschutting tegen de zon en tegen de regen.

De mooi gelijnde stretchtent kan op verschillende manieren worden opgezet: als terrasoverkapping, partytent of als podiumoverkapping. De esthetische stretchtent past in elke omgeving. EASY TENT VERHUUR verhuurt al lange tijd  stretchtenten en beschikt inmiddels al over een schat aan ervaring.

De mogelijkheden met stretchtenten zijn dus inspirerend en ongelimiteerd. Deze tenten onderscheiden zich door hun veelzijdigheid en visuele aantrekkingskracht.

EASY TENT VERHUUR verhuurt stretchtenten op bruiloften, beurzen, festivals en  sportevenementen En binnenkort misschien wel bij u in de achtertuin? We hebben een ervaren ploeg enthousiaste bouwers die veilig, vriendelijk en discreet bij u aan de slag gaan. Onze stretchtenten zijn uiteraard gecertificeerd.

Bij onze stretchtenten is van alles te huur: houten vloeren, origineel meubilair, verlichting, heaters en andere decoraties  We houden graag rekening met uw wensen en budget, en komen desgewenst uw locatie bekijken en de mogelijkheden doorspreken.

Wilt u ook een Stretchtent huren voor uw feest of evenement? Neem dan contact op met:

EASY TENT VERHUUR Tel: +31 481 712303,  info@easytentverhuur.nl, www.easytentverhuur.nl

 


Verse wafels kopen

Geen feest zonder diner, hapjes of dessert. Op zoek naar een originele traktatie voor al uw feesten of events ? Bij ons kan je verse wafels kopen, Wij zorgen voor een héerlijk desserts/snack moment op uw feest of event!

Stretchtent huren

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm. Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden